Jobba hos oss

jOBBA HOS OSS?

SÖDERKOCK.jpg

NU SÖKER VI EN KOCK!

Våren/Sommaren 2018 gör vi en satsning på Söderport. Med nära anslutning till Kalmar Slott och den vackra slottsparken, såväl som Kalmarsundsparken med dess badmöjligheter vill vi erbjuda våra gäster upplevelser av absolut toppklass.

Vår matfilosofi:
Mat ska inte vara tillkrånglat. Men den ska vara lagad med kunskap omsorg och respekt för råvaran. Vi lagar bistromat med inspiration av världens alla hörn och gör så mycket vi kan från grunden samtidigt som vi följer säsongernas skiftningar. Vi vill låta råvarorna tala för sig själva med höga, tydliga, spännande smaker, och har som målsättning att vara nyfikna, ha roligt och hela tiden bli ännu lite vassare.

Vi söker:
Dig som vill vara med och utveckla och lyfta köket såväl som cafédelen till nya nivåer. Du har gymnasial utbildning inom matlagning eller likvärdig erfarenhet. Du är en lagspelare med förmåga att se helheten och du sätter alltid gästen i centrum.

Vi erbjuder: 
En utvecklande rolig arbetsplats med tydlig schemaläggning, kollektivavtal och struktur samt möjlighet till förlängning till hösten.

Låter det intressant?

Hör av dig till kökschef Sebastian Valdemarsson på sebastian@soderportkalmar.se